EMNER

Skoletræt restauratør med mange idéer

18-årig skifter skolebænken ud med karriere som restauratør

FREDERIKSHAVN:Hvad gør en handelsskoleelev, der er blevet godt og grundigt skoletræt? Dennis Conradsen tog en rask beslutning. Han droppede ud af skolen og overtog en restaurant. Fredag var der reception i det tidligere Anna Helenas Bodega i Danmarksgade, der nu har taget navneforandring til Hos Conrad. Facaden er blevet shinet op med kobber og friske farver, og vægge og møbler i restauranten er blevet lysere. Der er kommet nyt køkken, og på førstesalen er der indrettet mødelokaler, hvor der også er mulighed for mindre, lukkede selskaber. Dennis Conradsen har hovedet fuldt af gode ideer. Han vil gerne skabe et sted, der både er for unge og gamle. De hidtidige stamkunder skulle gerne fortsat finde vej til Danmarksgade 37, men i weekenderne kunne han forestille sig et miljø i stil med Backyard, hvor gymnasie- og handelsskoleelever kan hygge sig sammen. Han har en drøm om at lave gårdhave med udendørs servering i sommermånederne. Den hidtidige menu med traditionel dansk mad, bliver der ikke pillet ved, men den bliver udvidet med pastaretter og sandwiches, og det er også meningen, at der skal sælges mad ud af huset. Dennis Conradsen har egentlig ingen forudsætninger for at drive en restaurant, men han har allieret sig med sin onkel og tante, Jan og Helle Jensen, der skal bestyre stedet, og der er ansat kok og serveringspersonale. Hans egen rolle bliver at hjælpe til i bar og køkken samt at køre ud med mad til kunderne.