Skolevision på vej videre

Der arbejdes videre med en vision for folkeskolen

Skolevisionen er på vej videre.Arkivfoto

Skolevisionen er på vej videre.Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Børne- og skoleudvalget har godkendt den ny vision for folkeskolen i Brønderslev Kommune. Den har de fået forelagt i en revideret version, efter at den har været ude til udtalelse på kommunens skoler.

Der er blevet rettet nogle ting til og lavet nogle præciseringer.
- Vi var meget enige om, at det var nogle gode kvalitative synspunkter, der var kommet, og de rettelser, der er bygget ind ud fra de synspunkter, gør den bedre, siger udvalgsformand Peter H. S. Kristensen (S).

Visionen bygger på tre grundsten - samarbejde, udvikling og mangfoldighed.
Nu skal visionen med videre på et døgnmøde, som udvalget skal have i august, hvor den indgår som en del af den masterplan, der er under opsejling på børne- og skoleområdet.
- Vi gør det ikke færdigt der, det er et startmøde, hvor der bliver lagt nogle rammer for, hvordan vi skal arbejde med masterplanen, fortæller Peter H. S. Kristensen, der tror på, at visionen ikke bare bliver ved snakken, men kan gøre en forskel.
- Visionen bygger på noget allerede eksisterende, og heldigvis for det. Og så bygger den hele tiden på at kvalificere skoletilbuddet til at blive bedre, end det er, at der bliver udvikling. Man får nogle opmærksomhedspunkter og nogle sigtepunkter, siger han.
Der er også planer om et kick off arrangement for 500 skolefolk 5. september.
- Møller

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.