Skovsgård Beerfest med 130 forskellige øl

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Volf Band spiller til beerfesten.

Skovsgård Beerfest afholdes for sjette gang den 9. juni. Der vil være over 130 forskellige danske og udenlandske øl repræsenteret på ølmessen. Danske Volf Band leverer musikken i år.

Skovsgård Beerfest har efterhånden eksisteret siden 2011 og startede som en del af Skovsgård Festdage. Her blev der afholdt en ølsmagning efterfulgt af koncert med den irske musiker Tom Donovan. Ølsmagningen med efterfølgende koncert har udviklet sig fra i 2011 at have godt 100 gæster i teltet på festpladsen til at have 4-500 gæster i Skovsgård Multihus.

- Beerfesten rammer med sit koncept et bredt publikum med gæster fra både ind- og udland. Dog er hovedparten af gæsterne fra Jammerbugt Kommune, udtaler formand for beerfestudvalget, Niels Kronborg.

Årets koncertnavn er danske Volf Band, som underholder med live koncerter rundt omkring i hele landet. Volf band har tidligere været i finalen i tv underholdningsprogrammet Scenen er din og har også toppet hitlisten med en 1. plads på TV2´s Top Charlie med det gamle Bifrost nummer Det Er Morgen. Volf Band spiller et bredt repertoire af både danske og engelsksproget pop/rock sange.

- I 2015 leverede Volf Band et brag af en koncert i forbindelse med Skovsgård Festdage. Så det er et meget populært band på disse kanter, siger René Hyllested, som er musikansvarlig.

Ifølge Niels Kronborg vil der i år igen være 12 stande, hvor man kan smage over 130 forskellige slags danske og udenlandske øl. Der vil være mulighed for bl.a. at smage på italienske og færøske øl fra Hr. Nielsens Specialiteter, som er en nyåbnet specialforretning i Brovst. Struer Bryghus er også en af nyhederne på ølmessen. Derudover vil bl.a. de helt lokale bryggerier som Bugtens Bryghus og Thisted Bryghus også være repræsenteret. Thisted Bryghus har på ny vundet prisen som Årets Bryggeri i Danmark. Foreningen Danske Ølentusiaster vil også være at træffe på en stand, hvor man kan høre mere om medlemskab, og det gode øl i Danmark.

- Skovsgård Beerfest er støttet af mange, især lokale virksomheder. Uden deres støtte ville det ikke være økonomisk muligt at lave arrangementet. Vi oplever, at konkurrencen om at tiltrække gæster er blevet skærpet de seneste år. På nuværende tidspunkt er der solgt lidt færre billetter end på samme tid sidste år. Dette skyldes formentlig, at der er rigtig mange forskellige arrangementer på netop denne tid af året. Vi håber dog på stor lokal opbakning, så der igen vil komme mindst 400 gæster, udtaler Niels Kronborg.

Billetter kan købes i Daglí Brugsen i Skovsgaard, Hr. Nielsens Specialiteter i Brovst, på Skovsgård Beerfests facebook side eller hos Niels Kronborg på tlf. 20 77 49 25.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.