Skråen på vej mod ny rekord

Kim Larsen kan samle publikum son aldrig før - både 8. december og 27. december, begge gange på den store scene (Royal Stage) hos Skråen i Nordkraft i Aalborg.
4. oktober 2016 07:49

Aldrig er det gået så strygende med at sælge billetter på spillestedet Skråen som lige nu.

- Faktisk går det så godt, at alt, hvad vi sælger fra nu af og resten af året, vil overgå 2015, som ellers har været vort hidtil bedste år, lyder meldingen fra den daglige leder Jørgen Nissen.

En af mange grunde til det stærkt forhøjede billetsalg er, at Skråen for alvor har fået tag i det meget store publikum, som går målrettet efter at komme ud for at opleve standup eller comedy, som nogle også kalder det.

Det kan alene ses ud af den kendsgerning, at samtlige billetter for længst er revet væk til de i alt fire udgaver af det nyeste show, "Fest", som standup-komikeren Mick Øgendahl stiller med fredag 14. oktober og lørdag 15. oktober, og det stryger også af sted med forsalget til de næste udgaver lørdag 11. februar, hvor Øgendahl igen har påtaget sig at optræde to gange.

Også Thomas Warberg i september og Men’s Room (med makkerparret Thomas Hartman og Torben Chris) 7. oktober har der vist sig at være stor interesse for, og i løbet af vinteren og foråret vil der - i kraft af Skråens tætte forbindelse til standup-miljøet - blive plads til meget mere standup, også af den lidt mere eksperimenterende slags, som når Steve-O fra tv-fænomenet "Jackass" fredag 9. december lægger vejen forbi spillestedet med sin meget personlige blanding af standup-snak og ikke helt ufarlige, stuntman-prægede løjer.

Et af de musiknavne, der for alvor trækker billetsalget op, er sangeren og musikeren Kim Larsen, som ikke alene var blandt hovednavnene på årets udgave af Skovrock i Skovdalen, men som også har sagt ja til at optræde på Royal Stage i Nordkraft hele to gange, nemlig dels torsdag 8. december, dels tirsdag 27. december.

- Det er vores klare indtryk, at folk bliver ved med at strømme til koncerter med Kim Larsen & Kjukken, fordi de kan mærke, at han virkelig har lyst til at optræde for publikum. Det er, som om han har genfundet begejstringen for at optræde, og det kan publikum fornemme, lyder vurderingen fra Jørgen Nissen.

Når Skråen trods store navne og rekordstort billetsalg alligevel ventes at komme ud af 2016 med et minus i regnskabet, skyldes det, at publikum svigter på et andet punkt, nemlig når det gælder om at købe øl. Her er omsætningen gået ned, først og fremmest fordi mange er blevet mere tilbageholdende med at købe drikkevarer i så store mængder som tidligere, og det afdæmpede resultat hænger også sammen med, at flere af årets 10 omgange Fredagsfest blev udsat for regn, der i sig selv lægger en dæmper på indkøb af drikkevarer, ligesom det trak ned, at et af årets hovednavne ved Fredagsfest, musikeren Johnny Madsen, i sidste ende måtte melde afbud, så festen var nødt til at forløbe med gratis entré i stedet for den sædvanlige halvtredser.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...