Skuddrama: Politiet holder alle muligheder åbne

Tre mænd fortsat anholdt efter skyderiet på en parkeringsplads i Aalborg Øst

Jesper Ramsing
Foto: Jan Pedersen
Aalborg 3. april 2017 09:41 - Opdateret 4. april 2017 08:27

AALBORG: Politiet holder fortsat kortene tæt til kroppen omkring søndagens skyderi på en parkeringsplads i Aalborg Øst. Tre personer er anholdt i forbindelse med skyderiet, der formentlig er et opgør i det kriminelle miljø.

Der er endnu ikke taget stilling til, om de tre mænd skal fremstilles i grundlovsforhør, og politiet ønsker heller ikke at oplyse, hvad de er sigtet for.

- Vi kan ikke udtale os i detaljer om vores efterforskning, men den går i mange retninger, siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

De tre anholdte er to mænd på 23 år og en mand på 27 år. De blev anholdt søndag aften umiddelbart efter skyderiet, hvor to af de anholdte kom til skade.

Flere skud

Skyderiet skete omkring klokken 21 på parkeringspladsen Saltumvej i Aalborg Øst, hvor der var en konfrontation mellem en række personer. I forbindelse med konfrontationen blev der skudt flere gange, og en personer blev ramt af skud i benet. Yderligere en person blev påkørt af en bil, fortæller Anders Uhrskov.

- Vi ved ikke præcis, hvor mange skud der er blevet afgivet, eller hvilket våben, der er skudt med. Det skal de tekniske undersøgelser vise, siger han.

To personer såret

Personen der blev ramt i benet henvendte sig efterfølgende på Aalborg Universitetshospitals Traumecenter. Senere henvendte den mand, der blev påkørt af bilen sig også på sygehuset.

De er begge uden for livsfare, og blev anholdt på sygehuset.

Efterforskningen ledte hurtigt politiet frem til den tredje mand, der er anholdt i sagen.

Alle muligheder åbne

Anders Uhrskov kan ikke sige, om der kommer flere anholdelser i sagen, eller hvad motivet til skyderiet kan være, ligesom han ikke ønsker at oplyse nærmere om relationerne mellem de anholdte.

- Det er for tidligt at sige noget om, hvordan tingene hænger sammen. Det skal efterforskningen nu vise, og vi holder alle muligheder åbne, siger vicepolitiinspektøren.

Nordjyllands Politi er massivt til stede i området omkring Aalborg Øst. Har man oplysninger i sagen, kan man henvende sig til politiet via 114.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...