Udland

Skuespilchef om ulykke: Meget ulykkeligt

Skuespilleren Søren Sætter-Lassen, der i går ved et uheld blev ramt af en scenevæg, er nu på operationsbordet.

Skuespilchef om ulykke: Meget ulykkeligt

Den 57-årige skuespiller Søren Sætter-Lassen, der i går blev ramt af en scenevæg, er nu på operationsbordet på Rigshospitalet, hvor han behandles for skinnebensbrud.

Det siger skuespilchef på Det kongelige Teater, Emmet Feigenberg, til Ekstra Bladets hjemmeside, eb.dk.

- Søren er blevet undersøgt grundigt på Rigshospitalet, og så vidt jeg er orienteret, opereres han netop nu for sit alvorlige skinnebensbrud. Herudover har han andre frakturer, som lægerne, så vidt jeg er orienteret, ikke er færdige med at vurdere.

- Af samme grund ved ingen endnu, hvor længe han skal ligge på hospitalet eller være sygemeldt, men det er helt sikkert tidskrævende, og i hvert fald er han med sikkerhed ude af forestillingen 'Lulu', som skulle have haft premiere på tirsdag, fortsætter han.

Ifølge eb.dk vejede scenevæggen flere hundrede kilo, og det var meningen, at den skulle falde - bare ikke den vej.

- Det hele er meget ulykkeligt og meget forfærdeligt, og alle de tilstedeværende er naturligvis chokerede og er tilbudt løbende krisehjælp, tilføjer skuespilchefen.

Hvad der kommer til at ske med forestillingen herfra - og om Sætter-Lassens rolle kan erstattes af en anden skuespiller, ved skuespilchefen ikke.

- Foreløbig skal alt det sikkerhedsmæssige på plads, før noget andet kan komme på tale.

- Allerede i går eftermiddag var Arbejdstilsynet på teatret og lavede undersøgelser i flere timer. Deres foreløbige konklusion er, at der ikke er nogen enkeltperson, som har gjort noget galt, og som derfor kan være årsag til ulykken, siger han til eb.dk.

Sætter-Lassen har været ansat på Det Kongelige Teater siden 1991, og medvirket i blandt andet Købmanden i Venedig, Peer Gynt og En Skærsommernatsdrøm.

Han spiller desuden P.S. Krøyer i Bille Augusts film Marie Krøyer.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.