Skuespiller: Find mig en kone

For skuespilleren Chris Evans er det ultimative mål i livet at få sig en familie.

Livet handler ikke om Oscars og stor filmkunst. Når livet en dag passerer revy, så er det familien, der vil få den største plads.

Det mener i hvert fald skuespiller Chris Evans, som er klar til at få sig en kone og nogle børn - så han ikke fortryder det senere i livet.

- For mig er det det ultimative mål i livet. Når du ligger på dit dødsleje og ser tilbage på dit liv, så kommer det ikke til at handle om de film du har lavet, eller hvad du har opnået. Det er de forhold, du har haft til andre, der tæller, siger skuespilleren og fortsætter:

- Du bliver overlevet af de ting, der betyder noget - de mennesker du elsker og dem, der elsker dig, siger han til magasinet Glamour ifølge Female First.

Den 32-årige "Captain America"-stjerne har da også lagt festlivet bag sig allerede, siger han til magasinet.

- Når man er i tyverne, så tænker man, at man aldrig vil holde op med at elske at feste. Du har drinks, venner, musik, det er fantastisk! Men de sidste to-tre år, når jeg har været på en natklub, har jeg bare haft lyst til at tage hjem, siger han.

Chris Evans er snart tilbage i rollen som verdens mest patriotiske superhelt i filmen "Captain America: Winter Soldier", som har dansk premiere den 27. marts.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.