Skuespiller håber på filmtips om opdragelse

Sebastian Jessen skal til premiere på filmen "Captain Fantastic" tirsdag aften, og der håber han at få nogle tips til børneopdragelse.

Det er med høje forhåbninger, at skuespilleren Sebastian Jessen tirsdag aften tager til premieren på den nye film "Captain Fantastic".

Her håber den 30-årige skuespiller nemlig at kunne lære lidt fra filmen.

- Glæder mig til at se den her i aften. Måske kan man lære lidt om børneopdragelse, skriver skuespilleren på det sociale medie Instagram til et billede af filmplakaten for "Captain Fantastic", som handler om familiefaren Ben, der med et tilbagetrukket liv i skoven har lært sine seks børn, hvordan man overlever på egen hånd.

Sebastian Jessen, der er kendt fra blandt andet tv-serien "Borgen" og filmen "Den Skaldede Frisør", blev i september 2014 far til en lille dreng på 3600 gram og 50 centimeter, der fik navnet Hector.

- Alt andet jeg har oplevet i hele mit liv, kan godt gå hjem og lægge sig ved siden af denne her oplevelse, fortalte Sebastian Jessen dengang om selve fødslen til Billed-Bladet.

Det lader dog til, at Sebastian Jessen allerede har rimelig godt styr på rollen som forælder. I hvert fald udtalte hans lillebror og skuespillerkollega, Andreas Jessen, til Billed-Bladet, at Sebastian Jessen var den bedste af de to til at skifte ble.

De to fik nemlig hurtigt rig mulighed for at konkurrere, som brødre gør bedst. Blot 14 dage efter at Sebastian Jessen og hans kone, Karin, fik Hector, fik Andreas Jessen selv en søn, som fik navnet Tristan.

Se opslaget her: https://www.instagram.com/p/BImKC9fh7oH/?taken-by=sebastian_jessen

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.