Skuespiller kæmpede med selvmordstanker

Før filmkarrieren tog fart, kæmpede "Hangover"-stjernen Bradley Cooper med at etablere sig som tv-serieskuespiller - uden held.

Skuespiller kæmpede med selvmordstanker

Nu om dage vælter han sig i Oscar-nomineringer, fans og filmarbejde.

Men for stjernen i "Silver Linings Playbook" og "Hangover"-filmene Bradley Cooper har livet ikke altid været så let. Før han fik succes på det hvide lærred, forsøgte han sig nemlig på en noget mindre skærm.

Men rollen som tv-skuespiller var så hård, at den var lige ved at tage livet af både lysten til skuespilfaget og lysten til livet selv. Det fortæller skuespilleren ifølge Female First i et interview med magasinet GQ.

Det var den manglende succes i tv-serien "Alias", som gjorde livet svært for den nu 38-årige skuespiller.

- Jeg arbejdede kun tre dage om ugen, og da den tredje sæson gik i gang, blev jeg kørt mere og mere ud på et sidespor, fortæller Cooper og fortsætter:

- Først var jeg bare utilfreds, men til sidst fik jeg simpelthen lyst til at tage livet af mig selv, siger han.

I sidste ende måtte skuespilleren bede seriens instruktør, J.J. Abrams, om at skrive ham ud af serien. Og selvom den dårlige oplevelse var lige ved at få skuespilleren til helt at droppe drømmen om Hollywood, så gav han alligevel skuespilkarrieren et sidste forsøg. Det betød farvel til stoffer og alkohol, fortæller han.

- Hvis jeg blev ved med at drikke og tage stoffer, ville jeg virkelig have saboteret mit eget liv, siger han til GQ.

Valget om at droppe stoffer og alkohol til fordel for karrieren som skuespiller, var det rigtige valg, fortæller Bradley Cooper til magasinet.

- Nu laver jeg alle de her film og møder alle de her fantastiske mennesker og får lov til at arbejde med dem. Og jeg er ædru og helt mig selv, siger han og fortsætter:

- Jeg genopdagede mig selv i mit arbejde, og det har været helt fantastisk.

Bradley Cooper er snart aktuel i filmen "American Hustle", som får dansk premiere den 23. januar.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.