Skuespiller skammer sig over ny kone

Stanley Tucci giftede sig med kendis-vens søster to år efter, hans kone døde af brystkræft, og det giver skuespilleren dårlig samvittighed.

Skuespillerinden Emily Blunt spillede rollen som Kirsten Giftekniv, da hun i 2011 førte sin "The Devil Wears Prada"-medspiller Stanley Tucci sammen med sin storesøster Felicity.

Inden da gik Tucci rundt med en hjerteskærende sorg, efter at han kone gennem 14 år, Kate Tucci, døde af brystkræft i 2009.

Men trods den nyfundne lykke giver det nye kærlighedsforhold dog den 54-årige skuespiller enormt dårlig samvittighed, fortæller han åbenhjertigt i et interview med avisen The Times.

- Jeg gik øjeblikkeligt i panik, efter jeg friede til Felicity. Jeg følte mig skyldig - man føler sig altid skyldig, erkender den Oscar-nominerede skuespiller.

- Det var virkelig svært at tage på ferie sammen. Det var virkelig svært overhovedet at gå nogen steder hen med Felicity. Der lå paparazzi rundt omkring vores hus, og det havde jeg det meget svært med. Især fordi vi mødtes kun to år efter Kates død. Jeg følte mig så skyldig, det var forfærdeligt, siger Tucci.

Derfor valgte han sammen med sine tre teenagebørn at rykke fra hjemlandet USA til den britiske hovedstad, London, for at starte et nyt liv sammen med Blunt, som han den 25. januar fik sønnen Matteo med.

- Jeg havde ikke lyst til at fortsætte med at bo i Westchester County i New York. Da min kone døde, var jeg helt alene. Derfor tænkte jeg, at det var sundest at flytte, siger "Hunger Games"-stjernen.

Tucci mødte Felicity første gang under indspilningerne til "The Devil Wears Prada" i 2006, men det var først i 2011, at Tuccis veninde og nu svigerinde Emily Blunt satte en date op for dem.

Parret giftede sig året efter ved et stjernespækket bryllup, der blev overværet af de Oscar-vindende skuespillere Julianne Moore, Colin Firth og Meryl Streep.

Den Golden Globe- og Emmy-vindende skuespiller spiller i øjeblikket over for danske Sofie Gråbøl i serien "Fortitude," hvis næste afsnit bliver sendt søndag den 12. april på TV 2 klokken 22.45.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden