Skuespiller sviner sin egen tv-serie

Det strider mod Angus T. Jones' kristne værdier at være en del af den populære serie Two And A Half Men.

Skuespiller sviner sin egen tv-serie

Han er verdenskendt for sin rolle som sønnen Jake i tv-serien "Two And A Half Men". Angus T. Jones er dog på ingen måde stolt af at være en del af det populære show, der tidligere havde den kontroversielle skuespiller Charlie Sheen i hovedrollen.

- Hvis du ser "Two And A Half Men", så stop venligst med det. Jeg er med i serien, men jeg ville ønske, jeg ikke var, siger han ifølge femalefirst.co.uk i en reklamevideo for den kristne kirke Forerunner i Fremont, USA.

- Stop med at fylde dit hoved med skidt. Folk siger, at det bare er underholdning. Men søg lidt på, hvilken effekt tv har på din hjerne, og jeg lover dig, at du bliver nødt til at genoverveje, hvad du ser i fjernsynet, tilføjer den 19-årige skuespiller.

Angus T. Jones er den højest betalt børneskuespiller på tv og tjener 350.000 dollar for hver episode, han spiller Jake - en rolle han har haft, siden serien startede i 2003.

Men succesen og den store lønseddel er tilsyneladende ikke vigtig for den unge skuespiller, der mener, at hans medvirken i serien strider med hans dybe kristne værdier. Og derfor vil han ikke længere være en del af den.

- Hvis jeg gør noget forkert, så vil jeg ikke være her. Jeg vil ikke bidrage til fjendens planer, siger han.

- Du kan ikke være en god, respekteret kristen, når du er med i sådan et show. Det ved jeg, at jeg ikke kan. Jeg har det ikke godt med at være en del af det, i forhold til hvad der står i biblen, tilføjer han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.