Skuespiller: Vennerne gider ikke min sex-film

Skuespilleren Jamie Dornan ved, at det ikke er alle, der er lige begejstrede for filmatiseringen af "Fifty Shades of Grey".

Jamie Dornan, som har landet hovedrollen i filmatiseringen af kæmpesuccesen "Fifty Shades of Grey", forventer ikke at se alle sine venner til premieren i biografen. 

- En af mine venner sagde: - Jeg har hørt om "Fifty Shades". Tillykke med rollen. Det bliver ulækkert. Jeg vil ikke se den, fortæller skuespilleren i et interview med avisen London Evening Standard. 

Jamie Dornan skal spille Christian Grey i filmen, som får premiere den 14. februar 2015, og han mener, at en særlig traumatisk oplevelse har hjulpet ham til at blive en bedre skuespiller. Dorans mor døde nemlig af kræft i bugspytkirtlen, da han var blot 16 år. 

- Jeg tror, at det kan gøre, at man kommer i kontakt med en side af sig selv, som man ellers ikke vil være i stand til, siger skuespilleren.

Dornan har tidligere arbejdet som model for blandt andet modehusene Dior og Hugo Boss. Han fortæller dog, at han altid har drømt om skuespillet, og at modelarbejdet blot var en måde at fordrive tiden på, indtil han fik gang i skuespilkarrieren. 

Den erotiske bog "Fifty Shades of Grey" har solgt 90 millioner eksemplarer og er oversat til 52 sprog.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Megastore vinger skal fremstilles i Aalborg: Investerer 300 mio. kr.
Luk