Skuespillere, instruktører og kommende stjerner

Repræsentanter for 75 danske teatre besøger Frederikshavn

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:For Frederikshavn Teaterforening bliver det vel ikke meget større.

Denne weekend er foreningen vært for et teaterseminar med repræsentanter for 75 teatre, som for eksempel Det Kongelige Teater, Mungo Park og Den Jyske Opera.

Knap 500 teaterfolk fra alle egne af Danmark er samlet i Arena Nord i Frederikshavn, hvor det dybest set drejer sig om at handle fornuftigt ind...

I løbet af weekenden bliver der givet et hav af smagsprøver på forskellige teaterstykker, og der vil sideløbende være mulighed for at handle forestillinger til sæsonen 2016/17.

- Som teaterforening skal vi "købe ind" og sikre os nogle gode forestillinger til den kommende sæson. Et teaterseminar er en årlig tilbagevendende begivenhed, og Frederikshavn har sidst været vært i 2001, fortæller Lilly Pedersen, der er næstformand i Frederikshavn Teaterforening.

Formanden for Frederikshavn Teaterforening, Betty Rode, formanden for Danmarks Teaterforeninger, Lars Salling, samt borgmester Birgit Hansen åbnede ballet, og så var scenen og de mange stande ellers åbne.

Lilly Pedersen nyder rollen som vært og glæder sig over, at det er lykkes at trække seminaret til Frederikshavn.

- Der er jo kommet masser af skuespillere, instruktører, teaterdirektører og kommende stjerner til seminaret, hvilket vil skabe ekstra liv i Frederikshavn, siger Lilly Pedersen.

Teaterseminar 2015 slutter søndag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.