Skuespillerinde bekræfter lesbisk forhold

Hollywood-stjernen Kristen Stewart bekræfter for første gang offentligt, at hun danner par med den kvindelige filmproducer Alicia Cargile.

En forelsket Kristen Stewart bekræfter nu offentligt, at hun er i et forhold med den kvindelige filmproducer Alicia Cargile.

Det siger Stewart i et interview med det britiske magasin ELLE UK.

De to er set offentligt sammen flere gange, men først nu åbner den 26-årige "Twilight"-skuespillerinde ærligt op om forholdet, der til tider har været turbulent.

- Lige nu er jeg bare virkelig forelsket i min kæreste. Vi er gået fra hinanden nogle gange og har fundet sammen igen, og denne gang har jeg det sådan: Endelig kan jeg føle igen, siger Kristen Stewart til ELLE UK.

Inden hun mødte Alicia Cargile dannede Kristen Stewart par med skuespiller Robert Pattinson, som hun spillede sammen med i "Twilight"-filmene.

Men stjernen har tilsyneladende ikke været så glad i forholdet til en mand, som hun er sammen med Alicia Cargile, afslører hun i interviewet.

- Det åbnede mit liv op, og jeg er så meget mere lykkelig, siger Kristen Stewart, der før er blevet kædet romantisk sammen med kvinder.

Det er dog ikke noget, hun har været særlig åben om før.

- Da jeg var i et forhold med en mand, ville jeg heller ikke tale om mine forhold, og jeg har det på samme måde nu, har hun tidligere fortalt til magasinet Glamour.

Kristen Stewart er i øjeblikket aktuel med filmen "Café Society", som er instrueret af Woody Allen. Filmen har premiere i Danmark 6. oktober 2016.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.