Skuespillerinde får fjernet begge bryster

Skuespillerinden Rita Wilson måtte tage drastiske midler i brug efter hun fik konstateret brystkræft. Hun har nu fået begge bryster fjernet.

Den amerikanske skuespillerinde Rita Wilson deler nu ud af en svær hemmelighed. Hun har fået brystkræft, og skuespillerinden har derfor været igennem en stor operation, hvor hun har fået fjernet begge sine bryster. Det skriver People Magazine.

- I sidste uge undergik jeg en brystoperation og rekonstruktion, efter jeg fik konstateret brystkræft. Jeg er i bedring og vigtigst af alt, så forventes det, at jeg bliver helt rask. Det gør jeg fordi, at jeg opdagede det tidligt, har fantastiske læger, og at jeg blev tjekket en ekstra gang, siger Rita Wilson, der er gift med skuespilleren Tom Hanks.

Rita Wilson fik i første omgang at vide, at hun var helt rask, men hun følte sig ikke sikker. Derfor tog hun til en anden læge, der opdagede kræften. Hun opfordrer nu alle til at følge deres mavefornemmelse.

- Du har intet at tabe, hvis begge tjek viser det samme, men til gengæld har du alt at vinde, hvis den anden læge finder noget, der var overset. Tidlig diagnose er nøglen til at blive rask, siger hun.

Skuespillerinden er aktuel i stykket "Fish in the Dark" på Broadway, men hun har set sig nødsaget til at tage en pause, mens hun kæmper mod kræften. Hun afslørede, at hun vil være at finde på scenen igen den 5. maj.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.