Skuespillerinde får syet finger på efter voldsom ulykke

Det gik helt galt, da Lindsay Lohan skulle fortøje en båd. Heldigvis fandt hun stumpen og fik den syet på.

Ritzau
Actress Lindsay Lohan arrives for the presentation of the Gareth Pugh Spring/Summer 2016 collection during London Fashion Week in London, Lindsay Lohan Foto: Reuters/Suzanne Plunkett
3. oktober 2016 08:21

Det gik grueligt galt, da Lindsay Lohan i weekenden skulle fortøje en båd.

Den 30-årige skandaleskuespillerinde fik nemlig sin finger så voldsomt i klemme, at den blev revet af.

Takket være hurtig hjælp lykkedes det lægerne at sy stumpen på igen, og i øjeblikket er den forhenværende Disney-darling ved at komme sig efter den omfattende operation.

- Jeg mistede faktisk halvdelen af fingeren, men heldigvis fandt vi stumpen. Jeg er lige blevet opereret, og det gør så ondt, siger hun i en Snapchat-video ifølge mediet Entertainment Weekly.

Her kan man se skuespillerindens ringfinger på venstre hånd være kraftigt indbundet.

- Det er resultatet, når jeg forsøger at fortøje en båd på egen hånd. Min stakkels finger, lyder det fra Lohan, som også har lagt meldingen ud på sin Twitter-profil.

Skuespillerinden nævner ikke, hvor ulykken er sket henne i verden, men over sommeren har hun befundet sig i Europa sammen med sin daværende forlovede, den unge russiske rigmand Egor Tarabasov.

Gennem det korte forhold delte parret flittigt billeder ud fra deres romantiske sejlture, men efter få måneders hæsblæsende romance brød den 30-årige skuespillerinde forlovelsen med den 23-årige russer under heftig ballade i slutningen af juli.

Læs Lohans tweets om ulykken her: https://twitter.com/lindsaylohan/status/782611688826609664?lang=da

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...