Skuespillerinde: Sociale medier er farlige

Den britiske skuespillerinde Emma Thompson ser ikke lyst på sociale medier. Hun vil hellere have en rodbehandling end være på Twitter.

27. maj 2014 11:24

Det er nu ellers ikke fordi, hun har noget problem med at lade folk vide, hvad hun mener.

Alligevel lader sociale medier som Twitter, Facebook og Instagram til at ligge meget langt fra den britiske, Oscar-vindende skuespillerinde Emma Thompsons interessesfære.

Det fortæller hun i følge Daily Mail i et nyt interview med magasinet Vanity Fair.

- Hør her, jeg vil hellere have en rodbehandling resten af mit liv end at oprette en bruger på Twitter. Det er ikke min scene overhovedet. Jeg kan ikke udholde tanken om at være forbundet konstant. Gud ved, hvad det gør ved os, siger den 55-årige skuespillerinde.

I stedet håber Thompson, at vi som moderne mennesker er klar over, at vi på de sociale medier deltager mere eller mindre frivilligt i et enormt eksperiment.

- Om cirka 25 år er der måske pludselig en hel generation, der falder døde om. Alle dør på samme dag. Og jeg vil stille spørgsmålet: "Gad vide, hvad disse mennesker har til fælles?" Men vent lidt. De var på nettet hver dag, døgnet rundt. Og ingen anede, hvad det ville gøre ved dem. Ingen! Fordi vi ikke kunne besvære os med at finde ud af det. Fordi vi er dumme, forklarer hun.

På spørgsmålet om, hvorvidt hun nogensinde har søgt på sit eget navn på nettet, benytter hun følgende meget sigende svada:

- At stoppe mit hoved i toilettet og trække ud gentagne gange ville være en mere rensende oplevelse.

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...