Aalborg Håndbold

Skuffet Aalborg-træner: Vi skal nok rejse os

Aalborg Håndbold vil gå efter bronzemedaljerne

Aron Kristjansson dirigerer med Aalborg-holdet under anden semifinale. Foto: Peter Broen

Aron Kristjansson dirigerer med Aalborg-holdet under anden semifinale. Foto: Peter Broen

HÅNDBOLD:Aalborg Håndbold var aldrig for alvor tæt på at tvinge DM-semifinalerne ud i en tredje og afgørende kamp, da holdet søndag tabte med 32-28 hjemme mod Bjerringbro-Silkeborg.

Dermed må holdet indse, at det ikke bliver til en gentagelse af DM-triumfen fra sidste år, men holdet kan stadig nå ædelt metal i denne sæson, når der skal spilles bronzekampe imod taberen af serien imellem Skjern og GOG, der skal ,ødes i en tredje og afgørende semifinale i Vestjylland.

- Nu skal vi lige være skuffede i nogle dage, og så kan vi begynde at arbejde frem imod det. Vi vil jo også gerne slutte sæsonen godt af, siger træner Aron Kristjansson, der efter sæsonen stopper i Aalborg og bliver landstræner i Bahrain.

Aalborg-holdet manglede dog meget i defensiven, hvis holdet for alvor skulle have truet BSV.

- Vi har været gode forsvarsmæssigt, men der mangler klart noget afstemning imellem forsvar og målmænd. Det betyder, at de kommer alt for nemt igennem og gør selvfølgelig også, at vi mangler nogle redninger. Og det straffer et hold, der er så godt spillende som BSV var her, siger træner Aron Kristjansson.

Aalborg Håndbold havde chancen for at komme igen i begyndelsen af anden halvleg, hvor holdet stadig kun var bagud med to scoringer. Men det håb forduftede hurtigt, da BSV scorede de tre første mål efter pausen.

- I den første kamp i Silkeborg brændte vi for mange store chancer og smed for mange bolde væk, og det gentager sig lidt der i begyndelsen af anden halvleg, siger træneren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst