Skuffet AGF-træner: For mange spillede under niveau

OB's gode spil og AGF-spillernes lave niveau var ifølge Peter Sørensen årsag til 1-4-nederlaget i Odense.

Skuffet AGF-træner: For mange spillede under niveau

AGF blev udspillet, da holdet fra Fredensvang søndag tabte med 1-4 ude mod OB. I løbet af store dele af kampen kunne AGF blot se på, mens OB-spillerne kombinerede forbi dem.

Hjemmeholdet var flyvende, mens AGF-spillerne i løbet af hele kampen haltede efter fynboerne. Og den kombination var ifølge træner Peter Sørensen årsag til, at hans mandskab måtte tage bussen hjem fra Odense uden point.

- Der var for mange, der spillede under normal standard, men OB var også gode. De to ting tilsammen gjorde, at vi tabte. Det var fuldt fortjent. De var klart det bedste hold, siger Peter Sørensen.

Sidste gang, de to hold mødtes i Odense, kom OB foran 2-0 kort inde kampen. Det gjorde de også søndag, men modsat sidste gang formåede AGF ikke at levere et comeback.

- Når vi spillede så dårligt i første halvleg, som vi gjorde, er der ikke noget at sige til, at vi tabte. Vi vidste, at OB ville komme som lyn og torden i den indledende fase af kampen. Det gør de jo altid, siger AGF-træneren og fortsætter.

- Vi fik healet det lidt i pausen og kom ud fornuftigt. Der havde vi brug for det mål, der kunne give os et deja vu. Det var tæt på med lidt held, men det havde ikke været fortjent, siger han.

Med nederlaget har AGF stadig 22 point i Superligaen. De møder i sidste spillerunde inden vinterpausen FC Midtjylland i Herning.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.