Skuffet Andreas Bube dumper egen VM-taktik

Andreas Bube missede semifinalen på 800 meter ved VM i Beijing, og han var ikke tilfreds med sin egen indsats.

Efter et meget langsomt indledende 800 meter-heat havde danskeren Andreas Bube ikke den spurt, som kunne bringe ham ind blandt de tre første og dermed i semifinalen ved VM i Beijing.

Danskeren måtte skuffende nøjes med femtepladsen i heatet i en tid, som var omkring fire sekunder dårligere end hans personlige rekord.

- Det kom bag på mig, hvor langsomt det egentlig gik, og jeg endte med at ligge midt i feltet, lidt på yderkanten, hvor der var masser af slåskampe, der gjorde, at jeg tabte nogle skridt, siger Andreas Bube til dr.dk.

Heatet blev vundet af verdensrekordholder David Rudisha fra Kenya, der fra spids trak tempoet i feltet ned indtil de sidste 200 meter.

- Set i bagklogskabens klare lys, så burde jeg bare have lagt mig op på siden af ham (Rudisha, red.), så jeg havde undgået de der slåskampe, siger Bube, der ærgrer sig over den fejlslagne taktik.

- Hvem som helst kunne have ligget ved siden af Rudisha de første 600 meter uden problemer, for det gik ikke hurtigt, og jeg havde muligheden for at komme derop, men det gjorde jeg bare ikke, og det var en forkert beslutning.

Dermed er den danske 800 meter-løber færdig ved VM.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.