Skuffet Bendtner: Skulle vænne mig til træningskulturen

Nicklas Bendtner er skuffet over manglende spilletid i Wolfsburg. Han skulle vænne sig til megen træning.

Nicklas Bendtner er skuffet over sin manglende spilletid i den tyske bundesligaklub Wolfsburg.

Det fortæller den danske fodboldspiller i et stort interview med den tyske avis Wolfsburg Allgemeine Zeitung, som avisen har lagt på sin hjemmeside sent tirsdag aften.

- På en eller anden måde er jeg skuffet. Jeg er ikke anderledes end andre spillere, siger Nicklas Bendtner.

- Jeg havde ventet, at de første tre måneder ville være svære, fordi jeg skulle vænne mig til tingene. Men da jeg scorede fem mål i få kampe, tænkte jeg, at jeg havde fået en god start. Da jeg så ikke kom på holdet, blev jeg skuffet, fortsætter den danske landsholdsspiller.

Nu spiller holdet godt og er nummer to i Bundesligaen. Det betyder for Nicklas Bendtner, at det er blevet svært at komme på holdet.

Han erkender også, at den tyske træningskultur med en langt større indsats på træningsbanen, har krævet tilvænning. Den danske angriber er nemlig tidligere blevet kritiseret for en slap indsats på træningsbanen.

Noget som klubbens sportslige ledelse nu roser Nicklas Bendtner for at have taget ved lære af.

- I begyndelsen var det svært for mig at forstå, at indsatsen til træning var så vigtig som den er. Sådan har jeg ikke oplevet det tidligere. Men jeg var nødt til at forstå den tyske træningskultur.

Selv om han kæmper med for at få mere spilletid, erklærer Nicklas Bendtner sig glad og tilfreds i den tyske klub, som lige nu ser ud til at spille sig i næste sæsons Champions League.

- Wolfsburg har hele tiden været en stor klub, men stabiliteten har manglet. Det tiltaler mig, at ambitionen er Champions League, men hvis man vil være en anerkendt storklub som Bayern, Leverkusen eller Dortmund, skal man være i top-tre hvert eneste år, siger Bendtner.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.