Skuffet FCM-træner: Vi havde fortjent sejren

FC Midtjyllands cheftræner, Glen Riddersholm, ærgrer sig over, at hans mandskab kun fik 1-1 i Esbjerg.

1. september 2013 17:46 - Opdateret 1. september 2013 17:47

Skuffet FCM-træner: Vi havde fortjent sejren

FC Midtjylland er fortsat det eneste ubesejrede mandskab i Superligaen, efter at holdet søndag spillede 1-1 ude mod Esbjerg.

Midtjyderne udlignede først sent i anden halvleg, men alligevel er holdets cheftræner, Glen Riddersholm, ikke tilfreds med det ene point.

- Jeg synes, vi spillede en rigtig god anden halvleg, og bedømt ud fra spil og chancer, så mener jeg, at vi havde fortjent sejren, siger Glen Riddersholm, som ikke noterede mange chancer til Esbjerg.

- Ret beset så har Lössl (FCM-keeper Jonas Lössl, red.) vel ikke en redning, og det siger det vel meget godt, påpeger Glenn Riddersholm, som dog godt kunne se det opløftende i, at FCM med den sene scoring fortsat er ubesejret i Superligaen efter syv runder.

- Det er klart, at det er med til at give os en tro på, at vi kan komme tilbage i de kampe, hvor vi er kommet bagud.

- Når man ikke er vant til at tabe, så giver det noget selvtillid, og det kan vi selvfølgelig godt bruge, og jeg er da også glad for, at drengene endnu engang viste, at de fighter hele vejen igennem, selvom vi ikke spillede den bedste kamp i sæsonen.

Manden bag FC Midtjyllands udlignende mål var Morten "Duncan" Rasmussen, der godt kunne følge sin cheftræner i, at midtjyderne producerede nok chancer til at vinde.

- Især i anden halvleg havde vi rigtig mange chancer, og vi burde nok have scoret et mål eller to mere, og så havde vi jo vundet. Men Esbjerg spillede også en fin kamp og pressede os godt i store dele af kampen.

- Så jeg vil ikke stå her og sige, at det er decideret ufortjent, siger Morten "Duncan" Rasmussen, der ud over målet til 1-1 også kom frem til en saksesparksafslutning, der prellede af på overliggeren.

Efter 1-1 i Esbjerg har FC Midtjylland nu hentet fem sejre og to uafgjorte resultater i Superligaens første syv runder. Det placerer holdet på en førsteplads - fire point foran AGF.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...