Skuffet FCN-lejr: Randers FC maste os

FCN anerkender 0-3-nederlaget til Randers FC i Alka Superligaen, da gæsterne maste hjemmeholdet fysisk.

FC Nordsjællands træner Ólafur Kristjánsson, fredag aften i superligakampen mod Randers FC på Farum Park. Foto: Jens Dresling/POLFOTO

FC Nordsjællands træner Ólafur Kristjánsson, fredag aften i superligakampen mod Randers FC på Farum Park. Foto: Jens Dresling/POLFOTO

FC Nordsjællands træner, Olafur Kristjansson, erkender, at Randers FC var FCN overlegne i forårsåbningen i Alka Superliga.

Randers vandt fredag 3-0 på tre mål i kampens første 36 minutter.

- Randers var dygtige, de var effektive, de spillede fysisk, og jeg vil ikke tage noget fra dem, men vi tog ikke kampen op. Man kan godt sige, de var i fuld kontrol.

- Randers er det hold, som har lukket færrest mål ind, og i anden halvleg forsvarede de bare, og det er de rigtig gode til. Det kunne have været værre efter første halvleg.

- Kampen blev spillet på Randers’ præmisser, og de var os overlegne. Randers maste os over hele linjen, konstaterer Kristjansson.

Midtbanespilleren Martin Vingaard vurderer, at Randers FC's spillere ganske enkelt var mere klar end hjemmeholdets.

- Vi tabte især første halvleg på parathed og duelspil. Samtlige andenbolde faldt ud til Randers' fordel, og det kan man sagtens tabe kampe på.

- Det er absolut ikke i orden, at man taber på parathed og duelspil, det er sindssygt skuffende.

- Vi fik en kæmpe lærestreg, og det var en meget skuffende præstation. Vi skal ikke bruge de nye spillere som undskyldning. Vi tabte ikke kampen taktisk, men fordi vi ikke var klar, og det er ikke godt nok. Det var et kæmpe wake-up-call, siger Vingaard.

Næste opgave for FC Nordsjælland er udekampen mod Hobro.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.