Skuffet Glen Riddersholm: Vi dummede os

FCM's cheftræner var tilfreds med spillet mod AGF, men han mener, at spillerne forærede sejren væk.

Skuffet Glen Riddersholm: Vi dummede os

FC Midtjylland tabte mandag aften 2-3 i Aarhus efter en fight mod AGF, som begge mandskaber havde ære af.

Midtjydernes cheftræner var imidlertid utilfreds med sit holds præstation ved målet til 1-2, der reelt afgjorde kampen.

- Vi havde indkast, og vi vidste, at vi skulle have skiftet ud. Så satte vi simpelthen et indkast i gang, der havnede hos Arthur Sorin, som satte Martin Jørgensen i scene, forklarer Glen Riddersholm.

Martin Jørgensen spillede bolden frem til Superligaens topscorer Aron Jóhannsson, og så stod det 2-1 til AGF med tyve minutter igen.

- Jeg synes ellers, vi var tættest på sejren. Men vi blev straffet koldt og kynisk, og så kan vi ærgre os over, at vi ikke var dygtige nok i de afgørende situationer, siger Glen Riddersholm og indrømmer, at AGF på den baggrund havde fortjent sejren.

- Vi kan ikke indvende noget mod nederlaget, men alligevel kan vi tillade os at være vanvittigt skuffede, mener cheftræneren.

FCM's anfører, Kristian Bak Nielsen, spillede kampen på en smertestillende indsprøjtning på grund af en brækket tå. Han mener også, at AGF havde fortjent sejren.

- Jeg synes, det var en tæt kamp, indtil det stod 2-1. Men de havde vel flere store chancer end os, så det var trods alt fortjent, at de vandt. De var bedre og skarpere, siger FCM's anfører.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.