Skuffet Karlsson: Vi forærede mål væk

Ishockeylandsholdet lavede for mange fejl foran målene, og det blev dyrt mod Frankrig, mener landstræneren.

Det danske ishockeylandshold skabte mandag en lige kamp i 50 minutter mod Frankrig, men da franskmændene bragte sig foran 3-2, faldt det danske hold helt sammen.

Danmark tabte 2-6 og er nu uden chance for at komme i kvartfinalen, og landstræner Janne Karlsson ærgrer sig over, at hans hold gjorde en uheldig figur ved flere af de franske scoringer.

- Vi blev slået klart i spillet foran begge mål. Vi fik ikke slået returpuckene væk ved flere lejligheder, og vi var stygt indblandet i et par af deres mål. Vi gav dem jo selv pucken, siger Janne Karlsson.

Personlige fejl har været et tema før, blandt efter kampen mod Canada, hvor Danmark havde et lignende sammenbrud i tredje periode.

Men nogen forklaring på de momentvise udfald kan Karlsson ikke diske op med på stående fod.

- Bare jeg vidste det, siger han.

Danmarks nederlag er særlig bittert, fordi Frankrig afgjorde kampen, netop som danskerne så ud til at have fået overtaget ved stillingen 2-2 i tredje periode.

- Jeg er glad for, at vi fik vendt kampbilledet undervejs, og jeg havde en god følelse før tredje periode, som vi også startede blændende. Da Frankrig lavede to mål, måtte vi satse lidt, og det kostede desværre et par mål til, forklarer landstræneren.

Tirsdag eftermiddag spiller Danmark sin sidste kamp ved VM mod Slovakiet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst

Mest læste