Skuffet Lyngby-træner forsøger at se lyst på muligheder

En overtidsscoring fra Hobro betød en tiendeplads til Lyngby, men klubben står stadig godt, fastslår træneren.

Cheftræner Christian Nielsen så sit hold indkassere en scoring i overtiden i Hobro, som fik stor betydning for slutplaceringen i grundspillet.

Cheftræner Christian Nielsen så sit hold indkassere en scoring i overtiden i Hobro, som fik stor betydning for slutplaceringen i grundspillet.

HOBRO:Lyngby-træner Christian Nielsen var en skuffet mand, efter hans mandskab søndag smed ottendepladsen i overtiden mod Hobro i sidste runde af Superligaens grundspil.

- Vi er skuffede. Vi stod i en situation, hvor vi var mere eller mindre reddet fra nedrykning, og så ti sekunder før tid scorede de til 2-2.

- Vi lavede nogle små fejl i kampen, som vi normalt ikke bliver straffet for, men det gjorde vi mod Hobro, siger Christian Nielsen.

Med det uafgjorte resultat ender Lyngby nummer 10 efter 26 spillede kampe, og det betyder, at klubben nu skal i nedrykningspulje 1 med OB, Sønderjyske og Silkeborg.

- Vi havde håbet at komme i den anden pulje. Nu bliver det mere spændende, end vi bryder os om, siger Lyngby-træneren.

Men Christian Nielsen er stadig overbevist om, at han havde solgt klubbens nuværende placering uden at blinke før sæsonstart.

- Et forspring på fem point ned til Sønderjyske er ikke dårligt med 18 point at spille om. Det er en situation, som vi havde drømt om, da vi startede sæsonen, understreger Lyngby-træneren.

Klubbens højre back Lasse Fosgaard var skuffet efter søndagens kamp i Hobro men understregede, at Lyngby stadig står i en udmærket situation.

- Vi har skæbnen i egne hænder.

- Vi skal rejse os så hurtigt som muligt, det her må vi ikke blive slået ud af, siger Lasse Fosgaard.

Cheftræner Christian Nielsen ser frem til de kommende seks kampe mod OB, Sønderjyske og bundproppen fra Silkeborg.

- Det bliver nogle tætte kampe, men vi føler os godt rustet til dem.

- Vi ved, hvad vi kan, og hvis vi lever op til vores niveau, så er Lyngby også et Superliga-hold i næste sæson, siger Christian Nielsen.

Lyngby er med 32 point et point efter OB og fem point foran Sønderjyske.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.