Skuffet Skov lover at komme igen i 2016

Mie Skov har trods det bitre nederlag i syvende sæt til polakken Partyka fået appetit på mere OL-bordtennis.

Skuffet Skov lover at komme igen i 2016

To point skulle bare være gået den anden vej, så havde bordtennisspilleren Mie Skov vundet sin anden kamp ved OL og været blandt de 32 bedste i kvindernes singlerække.

Men et nederlag på 9-11 i syvende sæt til polske Natalia Partyka sendte danskeren ud med en fæl smag af skuffelse i munden.

- Det er sgu' sådan en lidt tom fornemmelse. Jeg følte, at jeg havde det hele i hænderne, men så smuldrede det for mig i syvende, hvor jeg havde en føring, som jeg desværre ikke kunne holde fast i.

- Jeg synes, at jeg gjorde alt rigtigt i hele kampen. Jeg kæmpede som aldrig før, og jeg spillede det bedste, jeg har lært. Det var bare ikke helt nok, siger hun.

Skov førte 5-1 i syvende sæt og lignende en spiller i vinderposition, men polakken fik alligevel vendt slaget til sidst.

- Jeg forsøgte at holde fast, men det var ikke sådan, at jeg stoppede med at spille. Hun ændrede nogle ting, og jeg forcerede måske en lille smule for meget, men det er også det spil, jeg lever af. Den gik desværre i dag, siger Skov.

Hun må nu affinde sig med at være reduceret fra deltager til tilskuer ved OL i London, men er dog blevet en stor erfaring rigere.

- Lige nu tager jeg ikke så meget med. Jeg skal lige sluge den her og få lov at sidde lidt for mig selv og sunde mig. Det er pisseærgerligt, for jeg synes, at jeg havde gjort mig fortjent til at vinde kampen.

- Men selvfølgelig har jeg lært en masse, og det er bestemt heller ikke mit sidste OL, for det her var noget af det fedeste at spille i. Lige nu er det svært at se positivt på det, siger hun.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.