Skuffet Vittinghus taber til sydkoreaner ved Masters

Trods pæne føringer i begge sæt lykkedes det ikke Hans-Kristian Vittinghus at spille sig i Masters-finalen.

Skuffet Vittinghus taber til sydkoreaner ved Masters

Der skulle et afbud fra Jan Ø. Jørgensen til, før Hans-Kristian Vittinghus kunne indløse adgangsbillet til Copenhagen Masters.

Vittinghus takkede for invitationen ved at levere en god fight i fredagens semifinale, men det var ikke nok til at slå sydkoreaneren Lee Hyun-Il.

Lee Hyun-Il vandt 21-17, 21-18.

Første sæt startede meget lige, før den 27-årige dansker trak fra mod midten af sættet.

Flere uprovokerede fejl gav dog Lee Hyun-Il momentum, og det udnyttede den erfarne sydkoreaner og vandt første sæt 21-17.

Hans-Kristian Vittinghus løftede sit spil i andet sæt, og han var på et tidspunkt foran med seks point.

Endnu engang formøblede danskeren sin føring, og Lee Hyun-Il tog sejren sættet hjem med cifrene 21-18.

Hans-Kristian Vittinghus er heller ikke tilfreds med sin egen præstation.

- Jeg er virkelig skuffet. Jeg kom til at stivne lidt i mine bevægelser, og jeg fik ikke lagt det tryk på ham, som jeg skulle.

- Når han får lov til at styre spillet, er han rigtig farlig. Jeg føler, jeg gik lidt ned i tempo, og det var min egen fejl.

- Men det er også en cadeau til ham, der spillede sit eget spil hele vejen igennem, hvor der ikke var plads til at falde i tempoet.

- De fleste unge spillere ville prøve at lave noget andet, når de kom bagud, men der er han rutineret nok til at holde fast i sit koncept, siger han.

I finalen møder sydkoreaneren endnu en dansker i form af den 19-årige Viktor Axelsen, der tidligere fredag slog verdensranglistens nummer seks, thailænderen Boonsak Ponsana, i to tætte sæt.

Hans-Kristian Vittinghus har opskriften klar til sin danske kollega.

- Viktor skal tage nettet fra ham og styre spillet på forbanen. Det er også det, Viktor altid forsøger at gøre. Kan han holde sin fejlprocent nede, så tror jeg på, at han har en god chance.

- Viktor skal have løbeskoene på, for man får rigtig mange bolde tilbage, og han skal være klar på, at det ikke nødvendigvis er første angreb, han får bolden ned på, siger Hans-Kristian Vittinghus.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.