Dronninglund

Skulderklap til ildsjæl

Kandidater efterlyses til modtagere af fritidsprisen

Dommerkomiteen bag Fritidsprisen 2015 er i år Per Hylander, Jørgen Nielsen, Janne Hostrup og Lars Bisgaard Andreasen. Privatfoto

Dommerkomiteen bag Fritidsprisen 2015 er i år Per Hylander, Jørgen Nielsen, Janne Hostrup og Lars Bisgaard Andreasen. Privatfoto

BRØNDERSLEV/DRONNINGLUND:Vi kender dem alle sammen. Dem der yder en ekstraordinær indsats til fordel for foreningen eller byen.

- Igen i år vil Brønderslev Kommune belønne ildsjælene i kommunen når årets fritidspris uddeles. I de kommende uger vil det være muligt at indstille navne og foreninger, fortæller Fritidskonsulent Jørgen Nielsen fra Brønderslev Kommune. Sidste frist for at komme med en indstilling er 20. september.

Der er mulighed for at nominere indenfor tre kategorier.

Præstationsprisen gives for en markering af en ekstraordinær præstation for foreningen eller byen, hvor fritidsudøveren er hjemmehørende, eller en markant præstation for at udbrede kendskabet til Brønderslev Kommune - lokalt eller i resten af landet.

Ungdomslederprisen gives til en til en frivillig ungdomsleder på maksimum 25 år i tildelingsåret, der gennem en årrække har udmærket sig ved at udvise en evne til at være et samlende midtpunkt, initiativrig, en god kammerat, loyal og som udviser lederskab.

Frivilligprisen går til en frivillige ledere, som gennem en årrække har udmærket sig ved at samle trådene og koordinere arbejdet i en forening, at udvise evne til at være et samlende midtpunkt og være engageret, positiv og medvirke til at skabe gode resultater inden for det frivillige foreningsliv.

I hver kategori vil op til fem af indstillingerne få en pris.

- Der uddeles dog kun en præstationspris pr. forening, fortæller fritidskonsulent Jørgen Nielsen.

Alle er velkommen til at komme med en indstilling og man kan hente indstillingspapirerne på kommunens hjemmeside.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.