Skyum Idrætsefterskole har ansat ny forstander

Bestyrelsen opslår herefter snart en stilling som viceforstander

Svend Hagelskjær bliver ny forstander på Skyum Idrætsefterskole pr. 1. august i år. Der opslås nu en stilling som viceforstander. Privatfoto

Svend Hagelskjær bliver ny forstander på Skyum Idrætsefterskole pr. 1. august i år. Der opslås nu en stilling som viceforstander. Privatfoto

SKYUM:Bestyrelsen for Skyum Idrætsefterskole har nu fundet en afløser for forstander Hanne Haldrup, der sammen med sin mand, viceforstand Jens Jørgen Jensen, fratræder med skoleårets udgang. Ny forstander pr. 1. august bliver den 50-årige Svend Hagelskjær, som siden 2003 har været forstander for Levring Efterskole ved Kjellerup. Forud var han i 12 år lærer på Bernstorffsminde Efterskole på Fyn efter sin lærereksamen fra Skårup Seminarium.

Svend Hagelskjærs kone, Jane, skal ikke arbejde skolen, men søger job. Hun er diplomuddannet studie-, karriere- og erhvervsvejleder. På den baggrund opslår bestyrelsen meget snart en stilling som viceforstander, oplyser formand Rasmus Møller, Bjergby.

Svend Hagelskjær fortæller, at han i mange år underviste i engelsk, spring og gymnastik, men gennem de senere år har efterskoleverdenen udviklet sig, så selve ledelsesarbejdet kræver mere og mere tid. Det er derfor kun få timers undervisning, han nu har på Levring, og det samme forventer han på Skyum. Men han har haft en aktiv ungdom som gymnast og træner, herunder med flere DM-titler:

- Min baggrund med gymnastik og efterskole er den samme som den, Skyum blev rejst på, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden