Farsø

Slæbte mand efter bilen og påkørte patruljevogn flere gange

En 56-årig mand blev fredag aften anholdt i Farsø efter en voldsom episode

Arkivfoto

Arkivfoto

FARSØ:En 56-årig mand fra Vesthimmerland, der fredag aften blev anholdt efter en 20 minutter lang politijagt rundt i omegnen af Farsø, er lørdag blevet løsladt igen.

- Den 56-årige mand havde tidligt fredaghaft kontroverser med en anden mand, som han senere på dagen opsøgte for at få det ud af verden. I stedet for blev han i følge sin forklaring overfaldet af flere mænd med køller, der blandt andet smadrede ruden til mandens bil, da han ville stikke af fra stedet. Samtidig kom en af den 56-åriges overfaldsmænd til at hænge fast i bilen og blev slæbt med et stykke vej, forklarer vagtchef Per Vagn Nielsen, Nordjyllands Politi.

Episoden foregik omkring klokken 20 på Svingelbjergvej i Farsø.

- Efter kontroversen stak den 56-årige af i sin bil, lyder det fra vagtchefen.

En politipatrulje satte efter, og i 20 minutter forsøgte betjentene at stoppe den 56-årige mand, som kørte rundt i området omkring Farsø og Aalestrup med hastigheder over de tilladte 80 kilometer i timen. Undervejs blev patruljevognen påkørt to gange, men ingen kom til skade.

Den 56-årige blev anholdt og bragt til politigården i Aalborg, men er altså nu blevet løsladt igen.

- Vi havde vor jurist til at vurdere om det var muligt at få den 56-årige fremstillet i grundlovsforhør, men det mente juristen ikke var muligt. Så nu er han løsladt igen sigtet for flere forhold - blandt andet for vold mod betjentene og udsat dem for fare ved at påkøre deres patruljebil, ligesom han er sigtet for at have kørt i spirituspåvirket tilstand. Han havde i øvrigt heller ikke noget kørekort, lyder det lakonisk fra Per Vagn Nielsen.

Til gengæld har den 56-årige indgivet politianmeldelse mod de mænd, der overfaldt ham med køller ved episoden på Svingelbjergvej i Farsø, bekræfter vagtchefen..

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.