Slægtens Dag i Frederikshavn

Slægtens Dag blev i 2015 holdt i Manegen i Sæby.Privatfoto

Slægtens Dag blev i 2015 holdt i Manegen i Sæby.Privatfoto

Lørdag den 5. november kl. 10-16 afholder Slægts- og lokalhistorisk Forening Frederikshavn Slægtens Dag i Maskinhallen, Skolegade 8 i Frederikshavn.

- Slægtens dag er en stafet Slægts- og Lokalhistorisk Forening Frederikshavn har overtaget efter Sæby, som havde arrangementet sidste år med stor succes, udtaler Anette Jørgensen som er formand for Slægts- og Lokalhistorisk Forening Frederikshavn.

- Det er en dag for alle slægtsforskere og ikke kun foreninger. En dag hvor man kan møde foreninger, stille spørgsmål, få hjælp, lære nyt og lære nye foreninger at kende. Dernæst er der tre foredrag i løbet af dagen, som kan være med til at inspirere, fortæller Anette Jørgensen videre, der selv kan føre sin slægt tilbage til Gorm den Gamle.

De foreninger og personer som man kan møde er: Østervrå Lokalhistoriske Forening, Elling sogns lokalhistoriske arkiv, Saltlandets Historiske forening for Sæby og Omegn, Frederikshavn Stadsarkiv, Slægtshistorisk Forening for Brønderslev-Egnen, Mosbjerg Lokalhistoriske Arkiv, Slægtsforskeren Anton Blaabjerg kendt som foredragsholder og underviser i slægtsforskning, Historisk Samfund for Vendsyssel, Dansk Lokalhistorisk Forening Skagen Lokalhistoriske Forening og selvfølgelig Slægts- og Lokalhistorisk Forening i Frederikshavn.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.