Slagen Murray: Svært at holde dampen oppe efter Wimbledon

Det har været vanskeligt for den 26-årige skotte at finde motivationen efter sin store sejr tidligere på året.

Slagen Murray: Svært at holde dampen oppe efter Wimbledon

Efter et overraskende nederlag i kvartfinalen står det klart, at sidste års vinder af US Open, skotske Andy Murray, ikke får mulighed for at gentage succesen.

Og han giver en anden vigtig sejr en del af skylden for, at han siger farvel til New York med nederlaget i tre sæt til Stanislas Wawrinka fra Schweiz. Tidligere på året opnåede han nemlig sin store drøm - at vinde Wimbledon.

- Når du arbejder hårdt for noget i mange år, tager det noget tid, før du virkelig får dampen op igen og begynder at træne 110 procent, siger den tredjeseedede Murray, der tabte 4-6, 3-6 og 2-6 til den niendeseedede schweizer.

- Det er noget, som jeg tror er helt naturligt efter, hvad der skete ved Wimbledon. Men jeg kom hertil.

Der kan være noget om snakken med den manglende motivation, for i ATP-turneringen Cincinnati Masters i sidste måned blev 26-årige Murray allerede slået ud i tredje runde. Og han har heller ikke leveret prangende spil i New York.

- Jeg har trænet meget og spillet ret mange kampe. Så jeg gav mig selv muligheden for at spille godt, fordi jeg var velforberedt, siger han.

Murray fik sit store gennembrud sidste år, hvor han vandt olympisk guld. Herefter tog han US Open-trofæet og vandt så årets Wimbledon som den første britiske vinder i 77 år.

- Jeg har spillet mit bedste tennis i grand slam-turneringerne de sidst to, tre år. I dag tabte jeg i tre sæt, så det er skuffende. Jeg ville gerne være nået længere, lyder det fra skotten.

Murray har over de seneste tre år konsekvent været blandt de sidste otte spillere i grand slam-turneringerne. Ud over at vinde to har han stået i yderligere to finaler, men tabt.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst