Slagkraftigt stævne

Publikum levede meget med, da der blev delt øretæver ud ved Thisted Atlet Clubs boksestævne fredag aften i Borgercentret.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Anders Kristensen (t.h.) fra Thisted kæmpede i hovedkampen ved Thisted Atlet Clubs boksestævne mod Jacob Larsen fra Skive. Efter en god præstation vandt Anders Kristensen med dommerstemmerne 5-0. Foto: Peter Mørk

Omkring 300 mennesker havde valgt at bruge fredag aften i Borgercentrets gymnastiksal i skolegade i stedet for at blive hjemme i stuerne og se X Factor-finalen. Og selvom det her var boksehandskerne, der førte an i melodien, så var begejstringen hos de fremmødte mindst lige så stor som i Parken. Der var lavet lidt om på kampprogrammet, da nogle af de oprindelige modstandere ikke kunne møde op, men på trods af det havde arrangørerne alligevel fået programsat 12 kampe i mange forskellige alders- og vægtklasser. Det betød blandt andet et møde mellem to brødre i letmyggevægt og en mulighed for at se den nyslåede jyske seniormester i letsværvægt. Blod, sved og klapsalver Som stævnet skred frem og kampene blev større, blev stemningen også højere blandt tilskuerne, der klappede taktfast, mens bokserne oppe i ringen udgød blod og sved. Tårerne var selvfølgelig udeladt denne aften, da boksning er en ægte mandesport. Kulminationen var aftens sidste kamp, hvor Thisteds Anders Kristensen var oppe mod Jacob Larsen fra Skive AC. I en hård kamp over tre omgange à tre minutter havde Anders Kristensen godt styr på sin modstander. Blandt andet måtte dommeren tælle på Skive-bokseren, der også forlod ringen med en blodtud. Så det var ingen overraskelse, at Anders Kristensen kunne forlade ringen med pokalen som sejrsherre med dommerstemmerne 5-0. Gode lokale præstationer I de ni kampe, hvor der var Thistedboksere involveret, og hvor der var noget på spil, var der lokal sejr i fem af dem. Der var derfor stor tilfredshed efter kampene hos stævneleder og Thisted Atlet Clubs formand Kurt Poulsen. - Det var et af de bedre stævner. Vores boksere kæmpede rigtig godt og flere af dem over evne. Jeg synes, det var de rigtige vindere i dag, sagde Kurt Poulsen efter stævnet.

Forsiden