EMNER

Slagne irere bøjer sig for overmagten

De irske spillere erkender, at de aldrig var i nærheden af Spanien, da spanierne vandt 4-0 torsdag aften.

Irland var overmatchet mod Spanien. Foto: Scanpix

Irland var overmatchet mod Spanien. Foto: Scanpix

GDANSK:Med nederlaget på 0-4 mod Spanien har Irland udspillet sin rolle ved EM i Ukraine og Polen. Irerne mangler fortsat at møde Italien i den sidste gruppekamp, men chancen for at komme i kvartfinalen er nu forduftet.

Men de irske spillere tager de triste kendsgerninger i stiv arm og erkender, at de var oppe imod en modstander, der var bedre.
- Det er uden nogen tvivl det bedste hold, jeg nogensinde har mødt, siger midtbanespilleren Keith Andrews, der ligesom sine holdkammerater fik lov at løbe mange forgæves meter.
- Til tider, ja faktisk i hovedparten af kampen, så vi kun deres skygger og kom aldrig i nærheden af dem, siger Andrews ifølge Reuters.
Heller ikke EM's ældste træner, irernes Giovanni Trapattoni, har nogen indvendinger mod resultatet.
- Det var en hård kamp for os. Spanierne var os overlegne i alle facetter af spillet. Det er et hold med kreative og teknisk højt udviklede spillere, siger Trapattoni ifølge dpa.
Nu kan træneren koncentrere sig om at drille sine landsmænd, når Irland møder Italien i den sidste gruppekamp. En kamp som nu kun er vigtig for italienerne, der skal vinde for at have kvartfinalechancer.
/ritzau/
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.