Slagne svenske håndboldherrer forlader OL i frustration

OL-sølv i 2012 er vekslet til fiasko ved OL i Rio for de svenske håndboldherrer.

HANDBALL-OLY-2016-RIO-SLO-SWE Foto: Scanpix/Roberto Schmidt

HANDBALL-OLY-2016-RIO-SLO-SWE Foto: Scanpix/Roberto Schmidt

Sveriges håndboldlandshold for herrer kunne ikke få armene ned efter en overraskende OL-sølvmedalje i London for fire år siden, men ved legene i Rio har svenskerne skuffet fælt.

Efter fire nederlag i fire gruppekampe indtil videre har Sverige allerede udspillet sin rolle i turneringen, selv om man mangler den sidste kamp mod de brasilianske værter.

Derfor er det en flok slagne og frustrerede svenske spillere, som kan gøre kufferten klar til hjemrejse.

- Nok en gang var der håb, men igen endte det i fortvivlelse. Det føles ikke godt, siger stjernen Kim Andersson ifølge det norske nyhedsbureau NTB efter det seneste nederlag mod Polen med et enkelt mål.

Sverige tabte også med et enkelt mål til Egypten, men både mod Polen og Egypten førte svenskerne med en enkelt ved pausen.

- I London i 2012 havde vi marginalerne med os i højere grad, og der rakte det til sølv. Denne gang blev det ikke en gang til kvartfinale, siger anfører Tobias Karlsson.

- Jeg føler, vi er meget bedre, end resultaterne ved dette OL antyder. Det er det, som er så trist. Det er frustrerende, tilføjer han.

Den ene af Sveriges to landstrænere, Ola Lindgren, er enig i, at holdet aldrig kom op på sit topniveau.

- Vi har ikke fået det maksimale ud af holdets potentiale ved dette mesterskab. Det ansvar må vi (landstrænerne, red.) tage på vores kappe, siger Lindgren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.