Slagsmål i Venstre: Formænd går

Kræver stillingtagen til om man skal følge hans linje eller kritikers

Niels Juel Nielsen stiller et ultimatum til bestyrelsen for Venstre i Rebild Kommune. Arkivfoto

Niels Juel Nielsen stiller et ultimatum til bestyrelsen for Venstre i Rebild Kommune. Arkivfoto

REBILD:Formanden for venstre i Rebild Kommune Niels Juel Nielsen stiller nu sin bestyrelse overfor et ultimatum: Skal Venstre i Rebild kommune følge hans linje eller skal den følge den linje, som den hidtidige gruppeformand for Venstre i Rebild Byråd Morten V. Nielsen står for.

Ultimatummet vil blive stillet på et møde hurtigst muligt i kommuneforeningens bestyrelse - et møde, som Niels Juel Nielsen indkalder til, men som han ikke agter at deltage i, da det jo handler om hans person.

Turbulent valg

Morten V. Nielsen langer i søndagens udgave af NORDJYSKE Stiftstidende ud efter sin formand og opfordrer Niels Juel Nielsen til at trække sig fra alle sine tillidsposter i Venstre ovenpå det turbulente valg af Per Bisgaard som folketingskandidat for Venstre i Himmerlandskredsen.

Hans kraftige reaktion er en direkte konsekvens af den måde, som formanden for kandidatbestyrelsen Niels Juel Nielsen har håndteret det meget uskønne forløb omkring valget af Per Bisgaard som Venstres folketingskandidat i Himmerlandskredsen.
- Jeg kan ikke længere stå inde for Niels Juel Nielsens gøren og laden i partiet. Jeg mener, at Niels Juel Nielsen har tilsidesat de demokratiske spilleregler, og han har handlet langt fra de værdier, jeg står som garant for som venstremand, siger Morten V. Nielsen blandt andet til NORDJYSKE Stiftstidende.

Trist og uværdigt

Samtidig med opfordringen til sin formand om at forlade alle tillidsposterne, så trækker Morten V. Nielsen sig som gruppeformand for Venstre i Rebild Byråd.

- Det har hele tiden været meningen, at jeg skulle trække mig som formand for kandidatbestyrelsen i Venstre i Himmerlandskredsen. Det skulle ske på torsdag. Og hvis Morten V. Nielsen havde ulejliget sig med at ringe til mig, så havde han også fået det at vide. Så jeg forstår ikke, at Morten V. Nielsen gør og siger, som han gør. Det er trist og uværdigt, at den slags sker i medierne. Det havde jeg ikke troet kunne ske i Venstre, siger Niels Juel Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.