Vold

Slagsmål på bar: 39-årig slået med flaske

29-årig anholdt efter voldsomt opgør på Mallorca Bar tidligt lørdag morgen

Arkivfoto: Grete Dahl

Arkivfoto: Grete Dahl

AALBORG:En 39-årig mand fra Aalborg måtte til behandling og lappes sammen på Aalborg Universitetshospital efter et voldsomt slagsmål på Mallorca Bar på J. F. Kennedys Plads i Aalborg tidligt lørdag morgen.

Nordjyllands Politi blev alarmeret klokken 04.29 om, at et slagsmål på baren havde udvikles sig voldsomt.

- Den 39-årige blev slået to gange i hovedet med en flaske, så han fik flænger i hovedet og måtte på hospitalet, fortæller vagtchef Poul Badsberg, Nordjyllands Politi.

Vidner kunne fortælle, at det var en 29-årig mand fra Nørresundby, der havde slået med flasken, og kort efter slagsmålet henvendte den 29-årige sig selv til politiet med sin udlægning af sagen.

- Begge de involverede i slagsmålet var noget fulde, og når de først er blevet ædru, skal vi have dem afhørt igen, så vi kan få klarhed på omstændighederne ved slagsmålet. Foreløbig er den 29-årige sigtet for kvalificeret vold, forklarer vagtchefen.

Det betyder, at det er den hårde voldsparagraf, som den 29-årige er sigtet efter, og politiets jurister har vurderet, at der er grundlag for at fremstille den 29-årige i grundlovsforhør. Det sker over middag lørdag. Foreløbig er den 39-årige kvæstede mand på Aalborg Universitetshospital, mens den 29-årige har sovet rusen ud sammen med yderligere et par stykker i detentionen hos politiet i Aalborg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst