Slagsmål på bar: 39-årig slået med flaske

29-årig anholdt efter voldsomt opgør på Mallorca Bar tidligt lørdag morgen

Jens Hukiær
Arkivfoto: Grete Dahl
Vold 15. september 2018 07:20 - Opdateret 15. september 2018 10:24

AALBORG: En 39-årig mand fra Aalborg måtte til behandling og lappes sammen på Aalborg Universitetshospital efter et voldsomt slagsmål på Mallorca Bar på J. F. Kennedys Plads i Aalborg tidligt lørdag morgen.

Nordjyllands Politi blev alarmeret klokken 04.29 om, at et slagsmål på baren havde udvikles sig voldsomt.

- Den 39-årige blev slået to gange i hovedet med en flaske, så han fik flænger i hovedet og måtte på hospitalet, fortæller vagtchef Poul Badsberg, Nordjyllands Politi.

Vidner kunne fortælle, at det var en 29-årig mand fra Nørresundby, der havde slået med flasken, og kort efter slagsmålet henvendte den 29-årige sig selv til politiet med sin udlægning af sagen.

- Begge de involverede i slagsmålet var noget fulde, og når de først er blevet ædru, skal vi have dem afhørt igen, så vi kan få klarhed på omstændighederne ved slagsmålet. Foreløbig er den 29-årige sigtet for kvalificeret vold, forklarer vagtchefen.

Det betyder, at det er den hårde voldsparagraf, som den 29-årige er sigtet efter, og politiets jurister har vurderet, at der er grundlag for at fremstille den 29-årige i grundlovsforhør. Det sker over middag lørdag. Foreløbig er den 39-årige kvæstede mand på Aalborg Universitetshospital, mens den 29-årige har sovet rusen ud sammen med yderligere et par stykker i detentionen hos politiet i Aalborg.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...