Morsø

Slagter frister med maritim hygge

Holmens Slagter er klar med udendørsservering på fredag

Jane og Allan Hangaard fra Holmens Slagter i Nykøbing gør klar til udendørsservering med start på fredag. Foto: Bo Lehm

Jane og Allan Hangaard fra Holmens Slagter i Nykøbing gør klar til udendørsservering med start på fredag. Foto: Bo Lehm

MORS:Små lette frokostretter og direkte kig til Limfjorden er hovedingredienserne i Holmens Slagters tilbud til deres gæster. Fra på fredag tilbyder forretningen for første gang udendørsservering på adressen i Nykøbing, hvor den rykkede ind sidste år.

- Det er på grund af beliggenheden, at vi nu tilbyder udendørs servering. Det er ganske enkelt oplagt. Som man ser hos slagtere sydpå, tilbyder vi nu også frokost, smiler Jane Hangaard, der driver slagterforretningen sammen med sin mand Allan Hangaard.

På den nyanlagte terrasse, der løber langs med butikken, er der både morgen - og aftensol på 50 siddepladser.

- Vi sætter et læsejl op mod vest, og hvis gæsterne har lyst eller er i større selskaber, kan bordene skubbes sammen, siger Jane Hangaard, der blandt andet byder på stjerneskud og smørrebrød.

For kombinationen af god mad, hygge og maritim stemning er den oplevelse, som gæsterne skal tage med hjem, understreger parret bag slagterforretningen.

Udendørsserveringen følger som udgangspunkt butikkens åbningstider.

- Vi har spiritusbevilling indtil klokken 21, så hvis der er basis for at servere udenfor indtil da, så vil vi overveje det, siger Jane Hangaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.