Slagter til den store guldmedalje

Tre Løgstør-produkter nåede til tops ved national slagterkonkurrence

Kvaliteten hos Mesterslagterens Claus Axelsen var i top, mente dommerne hos Danske Slagtermestres Landsforening. Foto: Michael Bygballe

Kvaliteten hos Mesterslagterens Claus Axelsen var i top, mente dommerne hos Danske Slagtermestres Landsforening. Foto: Michael Bygballe

LØGSTØR:Kød er ikke bare kød. Slet ikke hos en slagter, der ved hvad han har mellem hænderne. Det ved Claus Axelsen, Mesterslagteren i Løgstør, bedre end de fleste og det har lige indbragt ham tre guldmedaljer ved en stor national slagterkonkurrence. Blandt 400 produkter ved en konkurrence, som Danske Slagtermestres Forening afholdt i messecenter Herning, gik duften, synet og smagen af tre af hans produkter de strenge dommere så meget i blodet, at de fandt guldmedaljer frem som tegn på den særligt høje kvalitet. Det gjaldt mesterslagterens oksespegepølse, hans rullepølse og en indbagt baconpaté. - Jeg ved ikke præcist hvor jeg adskiller mig fra de andre produkter, der var med. men vi gør meget ud af sorteringen af det kød, vi bruger, og det gælder også forarbejdningen af det, siger Claus Axelsen. Det er langt fra første gang han har fået hæder for sine slagtervarer. Og næppe sidste. - Med den hårde konkurrence, der er i dag indenfor branchen, er det nødvendigt hele tiden at udvikle sig og markere sig fagligt, siger han.