Slanger hittede

Open by Night blev børnenes - slanger og kameler var især populære

16
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

De store vandbolde var populære. Foto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV:Slangetæmmer Jens Overgaard havde en stor kvælerslange draperet om sin hals - og et utal af børn og voksne benyttede chancen for at mærke på det store dyr. Og lige så mange lod sig fotografere med en slange om halsen.

Og så fik de al den viden om slangen, som de kunne suge til sig. Stille og rolig fortalte han om slangens tænder, om dens bytte, og om hvordan den kan fortære en kanin, når den nu har så lille en mund. Og alle omkring ham blev hermed meget klogere på slangeliv.
- Jeg rørte ved den, lød det sejrssikkert fra flere voksne, da de trådte ud af lokalet ved siden af Kop og Kande - det var her slangerne blev vist frem, for slanger tåler ikke, at være i det fri en kølig augustaften. De skal være inden døre.
Open by Night i Brønderslev havde Vilde dyr som tema - og midtbyen vrimlede med dyr som børnene kunne se, klappe og røre. Det vildeste dyr var dog en tiger, som zoo havde med til stenbroen - men den var udstoppet.
Ikke langt fra slangehulen var køen laaaang. Børnene ventede tålmodigt på at få en ridetur på kamelerne, der puklede af sted over stenbroen for at glæde de mindste. Ved siden var der en mini-zoo med dyr, som gerne ville klappes.
I den anden ende af Algade var 16.000 liter vand - sponsoreret af Brønderslev Forsyning - og leveret af Beredskabet fyldt i et kæmpe bassin, og her lod børn sig lukke inde i store gennemsigtige bolde, så de på det nærmeste kunne gå eller kravle på vandet. Og køen her var næsten på højde med kamelridnings-køen.
Som aftenen skred frem dukkede flere og flere børn op i gadebilledet med farvestrålende dyrhoveder malet i ansigtet. Frivillige fra Brønderslev Amatør Scene tryllede nemlig med pensel og farve det ene smukke kunstværk frem efter det andet i børnenes ansigter.
Musik, underholdning og god mad - og forholdsvis milde vejrguder - gjorde sit til at gøre aftenen hyggelig. Der var trængsel i gaderne. Og at dømme efter indkøbsposerne i folks hænder, var der også gang i kasseapparaterne i butikkerne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.