Morsø

Slet ingen nye møller på Mors?

Politikere lod sig påvirke af forsamlingens skepsis på borgermødet i Karby i aftes

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Andreas Falck

KARBY:- Det er jer, der skal tage beslutningen. Find ud af, hvad I vil i stedet for at lade os slås om det og derved skabe splid og øge fraflytning fra landet. Find dog ud af, hvilke områder, der skal stå møller i!

Denne opsang fra Hans Jørgen Jørgensen, Sindbjerg, gjorde tilsyneladende blandt andre tilsvarende indtryk på de medlemmer af Morsø Kommunalbestyrelse, der var til aftenens borgermøde i Karby. I hvert fald mundede mødet ud i, at de nærmest begyndte at underbyde hinanden i, hvor få nye møller, der skal op på Mors i henhold til den vindmølleplan, der er under udarbejdelse.

- Vi kan sige nej til det hele. Jeg vil i hvert fald ikke være med til at vælte mere end et, højst to huse på grund af nye møller. Og højst fem-seks nye møller kan øen bære, sagde Lauge Larsen (S).

- Hvis ikke vi er forpligtet til at tillade opstilling af nye møller, kan jeg ikke se, hvorfor vi skal stille dem op, sagde Jette Jepsen (V).

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.