Sløj popdreng lider af stress

Sam Smith skal snart opereres, fordi han har overanstrengt sin stemme, og sangeren mener selv, at helbredsproblemerne skyldes stress.

Mange danske festivalgængere bandede og svovlede, da Sam Smith i sidste uge meddelte, at han var nødt til at aflyse sin koncert på sommerens aarhusianske festival Northside.

Grunden til aflysningen var, at Sam Smith har så store problemer med sin stemme, at han skal opereres. Og selv mener den 22-årige brite, at hans helbredsproblemer kommer af stress.

Det skriver avisen The Sun.

- Hele min krop har kløet og kradset konstant i løbet af de sidste par uger. Jeg ved ikke helt hvorfor. Jeg tror, det er en forsinket stressreaktion helt tilbage fra Grammy-prisuddelingen, forklarer Smith.

Tilbage i februar havde den unge sanger således en hel del at se til ved Grammy-uddelingen, idet det musikalske stjerneskud både optrådte til showet, ligesom han hev hele fire priser med hjem.

Det er ikke kun den danske festival Northside, der går glip af "Stay With Me"-hitmagerens selskab til sommer.

Smith har således været nødsaget til at aflyse hele sin omfattende Australien-turné, ligesom hans resterende sommerkoncerter også er blevet opgivet.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.