Sløv generalprøve for AaB

Nordjyderne skabte noget nær intet og blev nedkæmpet af Randers i uskøn kamp

Kasper Pedersen kunne være indsatsen bekendt i Randers. Det kunne AaB som hold ikke. Foto: Richard Sylvestersen/Scanpix

Kasper Pedersen kunne være indsatsen bekendt i Randers. Det kunne AaB som hold ikke. Foto: Richard Sylvestersen/Scanpix

RANDERS:AaB kom aldrig op i omdrejninger i den sidste træningskamp for førsteholdet inden fredagens forårspremiere i Silkeborg. Randers ville det mest i en rodet og småkedelig kamp. Derfor skal man ikke miskreditere hjemmeholdets 1-0-sejr i den chancefattige dyst.

Randers var toneangivende i første halvleg. Specielt i den første halve time vandt hjemmeholdet stort set alle duellerne, da de kom med mere fysik og energi. Helt fortjent blev det også 1-0 efter 21 minutter, da Ronnie Schwartz eksekverede knaldhårdt fra 11-meter-pletten, efter at Lasse Nielsen havde spændt ben for et fornemt Charlie Davies-raid.

AaB havde ikke meget at skulle have sagt, men blev gradvist bedre som kampen skred frem. Kasper Kusk og Søren Frederiksen havde en dobbeltchance, hvorpå specielt sidstnævnte skulle have udlignet. Men også kredit til David Ousted for en storartet refleks.

Efter pausen kom AaB endnu mere ind i kampen. Men nordjyderne havde det svært, fordi Randers pressede højt og aggressivt. Kombinationerne havde også svære vilkår på en bulet og sandet bane på AutoC Park, og det gjorde, at AaB sjældent blev farlige. Et langskud fra Nicolaj Thomsen var faktisk alt. hvad David Ousted behøvede at forholde sig til i hele anden halvleg. AaB-offensiven var gennemgribende ineffektiv.

Til gengæld kudos til Kasper Pedersen i AaB’s centerforsvar. Før kampen havde cheftræner Kent Nielsen ellers lagt godt med pres på reservespilleren ved nærmest at gøre Randers-kampen til en eksamen for vendelboen.

Men Kasper Pedersen spillede med stor autoritet og en minimal fejlmargin over for Ronnie Schwartz og Charlie Davies. Han bør få genvalg i startformationen i Silkeborg - også selvom Thomas Augustinussen bliver spilleklar.

I så fald må Augo op på midtbanen, hvor AaB’erne med Nicolaj Thomsen og Rasmus Würtz så åbenlyst tabte det fysiske slag i Randers.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.