Sæby

Slotskoncert på Sæbygård

Sommerkoncert med Aalborg Symfoniorkester og tre solister 21. august

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Michael Carøe - underholder. Foto: Lars Pauli.

SÆBY:Gårdspladsen foran Sæbygård Slot kommer til at syde af stemning søndag den 21. august, når der er sommerkoncert.

På scenen foran slottet optræder det 80 mand store Aalborg Symfoniorkester, mens Michael Carøe, den engelske musicalstjerne Ria Jones og Bobo Moreno er solister.

- Vi bygger en stor operascene med åben bagside, så man kan se slottet, og så bliver der bænke med plads til cirka 1500 tilhørere, fortæller Henrik Røde Jensen, der arrangerer sammen med Henrik Konnerup, Spar Event Lønstrup.

Sangeren Michael Carøe er kendt som Danmarks svar på Frank Sinatra.

Sangeren Bobo Moreno har optrådt til små og store koncerter, har sunget kor for Sanne Salomonsen, har stor alsidighed som musiker og mestrer de fleste stilarter.

Ria Jonsen er født i Swansea i South Wales og blev som 19-årig den yngste skuespiller, der har spuillet Eva Peron i musicalen Evita.

Siden har hun medvirket i utallige musicals - heriblandt nogle af klassikerne som Chess, Cats og Les Miserables.

Spar Nord i Sæby er med som hovedsponsor og Julius Arenfeldt, Fonden Sæbygård Slot samt Sæby Golf Klub er samarbejdspartnere for sommerkoncerten, som gerne skulle blive en fast tradition.

- Det er så vigtigt med lokal opbakning, både hos beboere og hos de erhvervsdrivende. Her er vi meget glade og stolte over, at den lokale afdeling af Spar Nord i Sæby, med direktør Rikke Kloppenborg i spidsen, kan se værdien i, at være fødselshjælper på et så stort og økonomitungt arrangement. Uden Spar Nord, ingen koncert på det smukke Sæbygaard Slot. Og hvis det bliver en succes, er man klar til at lave to koncerter næste sommer, lover arrangørerne.

Billetter på Billetnet, i Spar Nord og på Sæby Turistbureau.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.