Slotsmenu anno 2007

Fødevarer 25. august 2007 06:00

{ Møre glaserede hvide asparges med hollandaise sauce og sprødstegte tynde skiver Parmaskinke. Hertil en Poully Fume 2005 fra Loire, der med en rig smag af vild blomstereng napper det bitre af den hvide asparges. { Faste kammuslinger serveret med luftigt skum af kartofler og løg med en næsten kynisk tør C.J. Pask Chardonnay 2004 fra New Zealand til. { Smeltende mør lammemørbrad med spidskål og bønner lagt med kartoffelpuré i en tung tomat- og rosmarinsky, der klarede kampen mod en fuldblods Saint Clair 2005 fra New Zealand. {Friske hindbær, blåbær, ribs og jordbær lagt i en pannacotta med bourbon-vanille og serveret med en perlende Cascina Fonda 2005 fra Piemonte med en mættende duft af mandel, abrikos og lange, hede sommerromancer. {Til kaffen svensk cognac, Grønstedts XO, med påmindelse om spansk brandy i særklasse samt små bløde chokolademuslinger.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...