Slut med bænkevarmere

Kom og Dans tilbyder nye kurser. Arkivfoto

Kom og Dans tilbyder nye kurser. Arkivfoto

Kom og Dans i Brønderslev byder mandag klokken 19 op til dans på Hedegårdsskolen i Brønderslev. Det fortæller Henrik Jensen fra Kom og Dans.

- Mange har nok oplevet at få spørgsmålet "Vil du danse? til en fest. Men er lidt i tvivl om, hvad de skal svare. Desværre har mange den opfattelse af sig selv, at "jeg kan ikke danse", og derfor er de nervøse for at sige "ja tak jeg vil gerne danse".

- I Kom og Dans underviser vi i fasting swing, rock’n’roll og svensk bugg som alle er danse, der kan bruges, når man er til fest. Mange af vore medlemmer havde også tidligere den opfattelse af dem selv, at de ikke kunne danse, men det kan de nu.

- Kom og Dans i Brønderslev er en forening i rivende fremgang med rigtig mange, der gerne vil lære at danse og dyrke motion til god musik. Alle kan lære at danse swing og rock’n’roll. Der skal dog lige for en god ordens skyld advares mod denne danseform. Den er nemlig stærkt vanedannende og fødderne får deres eget liv. Når musikken spiller, kan man ikke sidde stille. Denne dansestil er også særdeles brugbar ved almindelige fester, da den kan danses til al slags musik, blot der er den rette taktfaste rytme. Alt fra Bamses Venner, Wenche og Shu-Bi-Dua til Elvis, Carl Perkins og Jerry Lee Lewis.

- I Kom og Dans holder vi også vore egne fester og arrangementer, hvor vi mødes med nogle af de 30 andre foreninger, der er i Danmark, eller med vore venner fra Norge, Sverige og Island.

- Til foråret inviterer vi danserne med til dansecamp i Spanien og til sommer på Ærø.

- Til vore arrangementer er der enten live musik fra gode, anerkendte kunstnere eller dj’er, alle nogle, der forstår at spille dansemusik, vi ikke kan sidde stille til.

- Hvis du har lyst til at kunne sige "Ja, jeg vil gerne danse, for det kan jeg faktisk", så er det nu, man skal indlede et kursus, for at være klar til næste fest. Der er sæsonstart på fasting swing og rock’n’roll i januar og august, fortæller Henrik Jensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.