Slut med de ellers så Aktive Kvinder

Men Margit Høgh fortsætter selv med to af foreningens aktiviteter

Margit Høgh, formand for Aktive Kvinder i 25 år, fortsætter på egen hånd nogle få af den nu nedlagte forenings aktiviteter. Arkivfoto: Grete Dahl <i>Grete Dahl</i>

Margit Høgh, formand for Aktive Kvinder i 25 år, fortsætter på egen hånd nogle få af den nu nedlagte forenings aktiviteter. Arkivfoto: Grete Dahl Grete Dahl

SKØRPING:42 medlemmer mødte op til den sidste generalforsamling i Aktive Kvinder i Skørping, hvor et overvældende flertal på 39 stemte for forslaget om at nedlægge foreningen, som blev stiftet i 1950 under navnet Skørping og Omegns Husmoderforening.

Det lykkedes nemlig hverken på den ordinære generalforsamling eller på den ekstraordinære at få valgt en bestyrelse.

Margit Høgh kom med i bestyrelsen i 1983 og har været formand i Skørping siden 1990, og hun blev derfor hyldet af forsamlingen. Hun har besluttet selv at fortsætte med to af foreningens aktiviteter: den ugentlige strikkeklub og de månedlige baller for de danseglade, som Støvring Harmonikaklub har det formelle ansvar for.

Aktive Kvinder i Skørping har en formue på cirka 60.000 kr., som den sidste bestyrelse skal fordele, når regnskabet er gjort op.

Ifølge vedtægterne skal resterende midler gå til humanitære formål i tilfælde af foreningens opløsning. Medlemmerne var stemt for at give pengene til Julemærkehjemmet i Hobro, Hospitalsklovnen i Aalborg og de tre plejehjem i den gamle Skørping Kommune, nemlig i Bælum, Terndrup og Skørping.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Medier: Kendt nordjysk køkkenkæde styrer mod konkurs
Luk