Slut med drab og forbryderjagt med Dexter og co.

Den populære serie "Dexter" lukker og slukker efter otte sæsoner med blod, drab og forbryderjagt.

Slut med drab og forbryderjagt med Dexter og co.

Efter syv år og otte sæsoner er det slut med at følge den kombinerede kriminaltekniker og seriemorder Dexter Morgan.

Tv-kanalen Showtime har valgt at trække stikket for den ellers meget kritikerroste amerikanske thriller-tv-serie denne sommer, når sidste afsnit i ottende sæson løber over skærmen.

Med Michael C. Hall i hoved- og titelrollen er serien blevet rost for med en stor portion sort morbid humor at skubbe og udfordre grænserne.

- Da serien debuterede i 2006, redefinerede "Dexter" thriller-genren ved at tage anti-helten til nye højder. Seriens kulturelle virkninger vil kunne mærkes i mange år fremover, siger Showtimes bestyrelsesformand og administrerende direktør Matthew C. Bank ifølge nyhedsbureauet Reuters.

"Dexter" har givet Michael Hall både en Golden Globe og en Screen Actors Award, serien har mere end 13 millioner fans på Facebook, og omkring syv millioner amerikanere så sidste sæsons finaleafsnit - så det kan måske undre nogen, at "Dexter" siger farvel nu.

Men Michael Hall siger til Entertainment Weekly, at hans karakter var klar til et sidste kapitel. Særligt efter at Dexters hemmelige liv som seriemorder, som han retfærdiggør overfor sig selv af etiske grunde, blev opdaget af i slutningen af sjette sæson.

Og Michael Hall forsikrer det trofaste publikum, at det bliver en mindeværdig afslutning.

- Jeg har haft en god dialog med forfatterne om, hvordan vi bedst kunne bringe denne historie hjem. Vi ville ikke runde det hele af i en pæn bue, men finde en form for konklusion, siger Michael Hall.

Den sidste sæson af "Dexter" begynder i USA den 30. juni.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.