Slut med harpiksproblemer

Maskine kan fjerne harpiks fra håndbolde.

Per Jensen viser forskellen på en rengjort, og en ikke rengjort bold, til direktør Annette Drivsholm og bankrådsformand Jesper Hardahl.

Per Jensen viser forskellen på en rengjort, og en ikke rengjort bold, til direktør Annette Drivsholm og bankrådsformand Jesper Hardahl.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Spar Nord Fonden har bevilliget BI Håndbold penge til indkøb af en pixoff maskine. Maskinen skal bruges til at fjerne harpiks fra håndbolde. Maskinen, der er dansk udviklet, koster ca. 25.000 kr. Maskinen kommer på hårdt arbejde her fra starten udtaler Per Jensen, som er materialemand i BI Håndbold. Stort set alle vores bolde som bruges af U14, U16, U18 og seniorer er dækket af et tykt lag harpiks. Det er allerede en kæmpegevinst for klubben. Allerede når en bold er to-tre måneder gammel, begynder den at blive dårligere til hoppe og tungere at kaste med på grund af harpiksen på bolden. Hvor vi tidligere kasserede bolde, når de simpelthen blev for tunge og uhåndterlige til at spille med, så får de bare en tur i pixoff'en, og så er de bogstaveligt talt som nye - nogle spillere påstår endda, at de er skønnere at spille med, når de er blevet gjort rene. Ingen tvivl om, at der også er penge at spare på vores boldbudget fremover - fortsætter Per Jensen. Mange spillere har allerede rost bestyrelsen for indkøbet af maskinen - en rose vi kun kan sende videre til Spar Nord Fonden. - Det bliver pludselig meget sjovere, at spille håndbold, udtaler Jeppe Richter - som lige kommer forbi og gør sin bold ren på under fem minutter Også andre brugere af Brønderslev Hhallerne, får indirekte glæde af maskinen. Vi tror på, at de andre brugere af Brønderslev Hallerne i løbet af kort tid vil opleve, at der bliver færre og færre af de "sorte klistrede klatter" rundt om i hallerne. På trods af at vi hører om nedgang i holdsport generelt på landsplan, så er det ikke, hvad vi oplever i BI Håndbold. - 31. december var vi 337 medlemmer. Med så mange spillere, og så få træningstider, så giver det problemer på flere årgange. Der er flere årgange, hvor der er 35-40 spillere til træning af gangen, fortæller formand for BI-Håndbold, Lars Richter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.